NDIHMA PER FAMILJET DHE FEMIJET NE NEVOJE

0
4311

NDIHMA PER FAMILJET DHE FEMIJET NE NEVOJE

AAC KA ZGJEDHUR FESTOJE NDRYSHE KETE FUNDVIT. DREJTORI EKZEKUTIVZ.FLAMUR CELAJ SE BASHKU ME STAFIN E TIJ KANE AKORDUAR NJE FOND TE KONSIDERUESHEM PER TJU ARDHUR NE NDIHME FEMIJEVE DHE FAMILJEVE NE NEVOJE. KY FOND ESHTE KRIJUAR DUKE KONTRIBUAR VULLNETARISHT STAFII AAC E STRUKTURAT DREJTUESE. SOT, ME DATE 18 DHJETOR, AAC ISHTE NE VLORE, NE FAMILJEN E SKENDER DULES. RASTI I FAMILJES DULE ESHTE JO PAK INJOHUR PER QYTETIN E VLORES PER SHKAK TE KUSHTEVE EKSTREME NE TE CILAT JETOJNE DY GJYSHRIT DHE TRE NIPRIT E VEGJEL TE TYRE. DREJTORI EKZEKUTIV I AAC ISHTE VET SOT I PRANISHEM, BASHKE ME NJE PJESET E STAFIT TE TIJ , PER TI KOMUNIKUAR FAMILJES DULE SE SHTEPIA E TYRE DO TE RINDERTOHET E DO TE KTHEHET  NE TE BANUESHME FALE KETIJ INSTITUCIONI. AAC DO TEJETE NE NDJEKJE TE KETIJ RASTI DERISA PUNIMET TE PERFUNDOJNE E NE SHTEPINE E Z.SKENDER TE NDIZEN DRITAT E PEMES SE VITIT TE RI. KY MISSION I AAC DO TE VAZHDOJE PER TE NDJEKUR RASTE TE TJERA TE CILAT KERKOJNE VEMENDJE DHE NDERHYRJE TE MENJEHERSHME. FOKUSI I FONDIT TE AKORDUAR NGA AAC DO TE JETE QYTETI I VLORES

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion