Ndihmëssekretarja e Amerikës viziton të hënën Kosovën

0
4

Ndihmëssekretarja e Shtetit e SHBA-ve për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, do të vizitojë të hënën Kosovën. Sipas një njoftimi nga Ambasada e Amerikës në Prishtinë, ndihmëssekretarja do të dorëzojë një donacion për Agjencinë Kosovare të Forenzikës.