Ndryshime në qeveri, Edi Rama shpërblen Plarent Ndrecën me pozicion të rëndësishëm

0
14

Kryeministri Edi Rama ka bërë disa ndryshime në dikasteret që ai drejton, duke emëruar Plarent Ndrecajn Sekretar të Përgjithshëm të Ministrisë së Brendshme.

Ndreca zëvendëson në detyrë Dritan Palnikaj, i cili emërohet Këshilltar i Kryeministrit. Edhe më herët Panikaj ka mbajtur pozicionin e këshilltarit të kryeministrit dhe të Ministrit të Brendshëm.

Ndërkohë që Ndreca më herët ka qenë sekretar i përgjithshëm në Ministrinë e Arsimit, ku pati një përplasje me ministren teknike Mirela Karabina.