Ne emisionin “Shkruaje ne Akull” ne studion e ERMUTV i ftuar Taulant Palla (Video)

0
160

Ndiqeni sonte ne oren 21:00 te ftuar special ne ERMUTV – Taulant Palla. Ky i fundit do te intervistohet rreth ngjarjeve te fundit ne politiken shqiptare dhe do te pyetet per ceshtjet qe kane tronditur se fundmi opinionin publik.