Në mëngjes përcolli të atin në banesën e fundit, në mbrëmje këndoi në Kënga magjik.

0
31

Hera e parë që del në një skenë dhe hera e parë në një festival si ai i Këngës Magjike. 

“Instagrami”, kënga me të cilën Kreshniku u prezantua në Këngën Magjike, u këndua njëzëri nga publiku edhe sot në Pallatin e Kongreseve, kur ai doli edhe një herë tjetër para jurise.

Pak para se ta prezantonte këngën e tij, Arditi tha se donte të dilte nga skenari për ta falënderuar për të gjithë respektin që tregoi për skenën e madhe. Kreshniku, sot në mëngjes ka përcjellë në banesën e fundit të atin, i cili ndërroi jetë një ditë më parë: 
“Të përcjellësh babanë në mëngjes dhe të vish të këndosh në Këngën Magjike në darkë duhet të jetë një sakrificë e madhe”, – tha Arditi duke e falënderuar dhe vlerësuar Kreshnikun për respektin që tregoi ndaj spektaklit dhe publikut