“Në spitalin e Lushnjës bëhen vetëm synetlliqe”, ironizon Korreshi: Daja im donte të bënte operacion tëmthin, fisi shkoi me autobus për ta parë në Fier

0
39
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Deputeti i Partisë Demokratike Saimir Korreshi, ka folur në seancën e sotme plenare për problematikat në qytetin e Lushnjës, duke përmendur shkrirjen e gjykatës, si dhe shërbimin në spital.

Në fjalën e tij deputeti demokrat u shpreh me ironi se në spitalin e Lushnjës bëhen vetëm synetlliqe, ndërsa shtoi se qytetarët nuk marrin asnjë lloj shërbimi tjetër të nevojshëm.

Zjarr Tv Ad