Në sy të fëmijëve rr eh bashkëshorten/ Policia i vë pran gat

0
9

Policia ka arr  estuar një 48 vjeçar me iniciale B. K., pasi në rrugën “Dritan Hoxha”, në banesë, ka ushtruar dh  unë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes së tij, në prani të fëmijëve të mitur.