Në vetëm një orë, 16 drejtues mjetesh shkelin semaforin në Tiranë

0
183

Në vetëm një orë, 16 drejtues mjetesh janë ndëshkuar për shkelje të semaforit. Policia rrugore thotë se përgjatë fundjavës, drejtuesit e mjeteve qarkullojnë me shpejtësi më të lartë për shkak të mungesës së trafikut, çka mund të kthehen në burim aksidentesh.

“Në një orë monitorim konstatohen dhe ndëshkohen 16 drejtues mjetesh për shkelje semafori.

Kliko per me shume info
Tregoni kujdes respekto semaforin, mos përdor celularin gjatë drejtimit të mjetit, jepi përparësi këmbësorëve, respekto rregullat e qarkullimit rrugor dhe ndiq këshillat e policisë rrugore për të përfunduar udhëtimin tuaj i qetë dhe i sigurt.

Fundjava nuk mbaron me një ditë, shumë të tjera të presin nëse ti balancon kënaqësinë me normat e sjelljes”.