Negociatat/ Gjermania shpall datën, kur jepet vendimi për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut

0
28

Deputetët e Gjermanisë do të vendosin me 26 shtator për hapjen ose jo të negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Ky propozim  është bërë nga grupi parlamentar i CDU dhe SPD.