Nëna e zemëruar ndaj vajzës, shpërndahet gjerësisht në rrjet

0
13
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një nënë e zemëruar ndoqi vajzën e saj por duke qenë se ajo u largua, arriti ta qëllonte në një rreze të gjatë. Videoja besohet të jetë regjistruar në Meksikë. Duke mos e ndjekur dot, ajo hoqi njërën shapkë duke e qëlluar atë të paktën 30 metra larg në rrugë. Ajo godet fëmijën e saj midis shpatullave dhe e ndalon atë. Një burrë mund të dëgjohet në sfond, duke thënë: Vazhdoni, goditeni! Në mënyrë të jashtëzakonshme, shapka fluturon drejt vajzës si një shigjetë, duke e goditur në pjesën e shpinës. Vajza rrëzohet në rrugë, ndërsa nëna qeshën dhe mbështetet mbi një makinë aty pranë. Video u postua në Twitter dhe ka grumbulluar më shumë se 1.3 milion shikime dhe 60.000 pëlqime.

 

Zjarr Tv Ad