Nëna rreh vajzën e sëmurë deri sa i shkaktoi atak kardiak

0
7

Një ngjarjë mjaft e rëndë ka ndodhur në Beograd, ku nëna ka rrahur në mënyrë çnjerëzore vajzën e saj me epilepsi duke i shkaktuar asaj dëmtime të mëdha në kokë dhe në trup. Për shkak të rrahjeve, vajza katër vjeçare pësoi atak kardiak dhe ra në koma dhe kur u përmend u zbulua se kishte humbur aftësinë për të ecur. Gjykata ka dënuar me 13 vite burg nënë e saj 24 vjeçare, Maja K. me akuzën e torturës dhe rrahjes së personave të mitur.