Nëntë të arrestuarit e fisit “Bajri” sot para Krimeve të Rënda

0
161

 Pritet të dalin sot para gjykatës së Krimeve të Rënda, nëntë të arrestuarit e grupit “Bajri”.

Seanca ne te cilen do te verifikohet masa e sigurise “arrest ne burg” e dhene ne mungese ndaj tyre, pritet te mbahet ne oren 14:00.
Aksioni policor u shtri në disa qytete të vendi si në Tiranë, Shkodër, por edhe jashtë kufijve. Roterdam dhe Holandë. Ndërkohë dy të tjerë janë shpallur në kërkim, në sajë të aksionit ‘Oaz’.

TE ARRESTUARIT
1.Behar Brajoviq, (Bajri) arrestuar në Roterdam, Holandë;
2. Samet Halluni, i arrestuar në Roterdam, Holandë;
3. Ilir Rustemi, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;
4. Emrah Plaku, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;
5. Astmer Bilali, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;
6. Armir Grimaj, arrestuar në Shkodër;
7. Safet Rustemi (Bajri), i arrestuar në Tiranë;
8. Fabiol Rexhepi, i arrestuar në Shkodër;
9. Ismet Idrizi, i arrestuar në Shkodër;
10. Denis Brajoviq, i arrestuar në Tiranë;
11. Klaudio Hoxhalliu, i arrestuar në Tiranë.

Në kërkim;

-Enver Bajri., 45 vjeç
-N.H., 34 vjeç.