Nga Armir SHKURTI/ Mbi fajin tënd, diktatura

0
52
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Armir Shkurti

NJERIU ËSHTË FAJTOR!

Për shkatërrimin e natyrës, për vrasjen e njerëzve të tjerë përmes shpërndarjes së sëmundjes ngjitëse….

DUHET KONTROLL E DISIPLINË!!

Vetëm shteti mund TË NA SHPËTOJË! Ai të KONTROLLOJË çdo veprim tonin, çdo lëvizje tonën dhe të na DIKTOJË mënyrën e jetesës, punën madje edhe FAMILJEN.

Të diktojë…. mos ngjan me DIKTATURË?

Joooo!! Forma e sistemit është demokraci. Ja, si ne në Shqipëri. Pushteti del nga zgjedhje të manipuluara dhe gjoja opozita është në lojë me të.

Domethënë, një kapitalizëm kinez, me fasadë demokracie shqiptare mund të jetë zgjidhja për hallet e njerëzimit. Pushteti të planifikojë ekonominë ( mos u çudit! E bën BE sot me vendet anëtare me atë që quhet “kuota”. Greqia, për shembull, e ka të caktuar sa ullinj do prodhojë, Çekia – sa mish derri etj ) sipas modelit enverist që kishim ne, ose atë të sotëm kinez.

Kuotat e CO², Lufta III Botërore me shiringa e ndalim muzike janë veç mjete. Qëllimi është

RENDI I RI BOTËROR

Me liri të kufizuara, ekonomi të planifikuar dhe kontroll të plotë të individit.

PRA TI, ” FAJTORI” PO E PRANON “FAJIN” DHE I JE NËNSHTRUAR “SHPËTIMTARIT”

Z GJ O H U !

ZGJOHU PARA SE TA SHOHËSH VETEN NË THERRTORE!!

 

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...