Nga Arta Dade, Mimi Kodheli te Dash Shehi, ja me cilat epitete i vlerëson Grida Duma kolegët e saj

0
450
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma ka dhënë një intervistë ndryshe këtë të premte në “ABC e Mëngjesit”. Në një pjesë, ajo është përfshirë edhe në një lojë me moderatorin Alban Musa, ku secilit epitet të dhënë duhet t’i përshtaste emrin e një politikani shqiptarë. Duma nuk ka nguaruar të përgjigjet fare lirshëm duke folur troç dhe me emra konkret, nga Arta Dade, Mimi Kodheli te Dash Shehi.

Xhentil: Është e vështirë si pyetje. Xhentilesa nuk është gjë që vlerësohet sot. Zoti Gjekmarkaj ëhstë shumë ‘nice’ në mënyrën e tij.

Politikania më zonjë: Unë nuk e kam njohur vetë Albina Karamitro por mendoj se është, Arta Dade po ashtu, Mimi ka të tilla kualitete.

Shpresëdhënes për të ardhmen: Ka disa por janë paralel, nuk mund të them një individualitet, por një grupim.

Më pak politikan: Dash Shehi nuk merret me politik korrekte, por bën polikë plotësisht, është shumë i ndjekur.

Zjarr Tv Ad