Nga Kryeministria studentët marshojnë drejt ambasadës së SHBA

0
7

Pasi kanë nisur protestën e tyre përballë Kryeministrisë, ku kanë qëndruar jo shumë gjatë, studentët kanë nisur marshimin drejt ambasadës së SHBA-së, në Tiranë.

Vendimi vjen, sipas tyre, pas heshtjes se Qeverise dhe Kryeministrit, i cili nuk po reagon per plotesimin e nente kerkesave qe i jane adresuar.

Ata duan sensibilimin e Ambasades se SHBA dhe mbeshtetjen e saj per kauzen e tyre. Kujtojme se edhe me heret, studentet protestues iu drejtuan me nje leter ambasades, por nuk moren pergjigje.