Nga Ylli Dylgjeri/ Arritje e Qeverisë së Rilindjes në punësim.

0
98
Arritje e Qeverisë së Rilindjes në punësim.
Në administratën shqiptare po punësohen tani edhe emigrantë nga europa. Gjermani Knut Flacktenstein fitoi konkursin për këshilltar në Kuvendin e Shqipërisë. Njëherësh Herr Knut do të jete dhe antar bordi te Ujësjellësit, vënd i lirë pas dorëheqjes së gazetares Kazhani..
Ai është i ri e mban ngarkesë pune, nuk është
si policët që kanë mbushur moshën 55 vjeç
e duhen larguar. Pritet edhe një bashkim familjar me gruan apo një martesë për tu sistemuar përfundimisht në një nga vilat e fshatit kapitalist Rrolling Hills.
Shkesi Gramoz po qep kostumin e mblesërisë.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217491164612089&set=a.10200903567932539