Nga Ylli Dylgjeri: “Sot na vjen tezja nga Kuwajti…”

0
33

Kur nipi lufton me xhajën…fiton tezja!

Unë votova dhe ishte super!
Endri Fuga

*** *** ***

Shqipëria drejt çmendurisë : politika shkruan shkencën !

Politika po e masakron shkencën!

Të shpëtojë kush të mundet, emigroni, futuni nëpër tunele, shtrihuni barkaz, vendosni kundragazet, hapni bunkerët, merrni pyjet!

Dita e fundit ka ardhur !

Artan Fuga