“Nike” përzgjedh sportisten nga Kosova për reklamën e saj

0
10

Kompania “Nike” e ka përzgjedhur futbollisten Kosovare Asllani për reklamën e saj. Futbollistja kosovare shihet duke dribluar përpara disa pengesave në një fushë futbolli në një stadium evropian. Këtë video e ka postuar vetë futbollistja e lindur dhe rritur në Suedi në rrjetin social Instagram. Ajo nuk e ka fshehur asnjëherë prejardhjen e saj, ku  shpesh feston duke  formuar shqiponjën.