Një ditë përpara protestës së thirrur nga Sali Berisha, blindohet Kryeministria. Hyrja kryesore izolohet me pllaka metalike

0
293
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një ditë përpara protestës së thirrur nga Partia Demokratike, kryeministria ka nisur marrjen e masave për ruajtjen e godinës.

Siç duket dhe nga fotoja e mësipërme dyert kryesore të kryeministrisë janë izoluar me pllaka metalike, kjo për të shmangur dëmet nëse ndodh ndonjë situatë e paparashikuara.

Protesta është parashikuar të mbahet në orën 16:00 të së shtunës, ku qytetarët pritet të grumbullohen në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, e më pas të stacionohen përpara zyrës së shefit të qeverisë.

Zjarr Tv Ad