Një fjalë pa filtra nga Ismet Drishti: Mos ja fut pordhës Zhak!

0
1402
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në një postim në llogarinë e tij në Facebook, regjisori Ismet Drishti, referuar asaj ç’ka opinionistja e BBVip, ka thënë për “fjalën e lirë”, ka shpjeguar se çfarë është vërtetë një fjalë e lirë dhe një një fjalë me filtra…Madje ka sjellë edhe një shembull.

Postimi i plotë

Zhaku: Fjala e lirë ka filtra…

O Zhak, nëse ka filtra është fjalë e filtruar e jo e lirë!

Ne që kemi jetuar një kohë tjetër ku ekzistonte vetëm fjala e filtruar e dimë çfarë do të thotë liri e fjalës!

Mos ja fut pordhës Zhak!

Kjo është pa filtra. Thjeshtë fjalë e lirë.

Zjarr Tv Ad