Një grua nis një zarf me lëndë helmuese/ Zarfi i drejtohet Presidentit Trump

0
14

Një grua është árrèstuar në kufirin mes SHBA dhe Kanadasë, pasi dyshohet se është personi që ka dërguar në Shtëpinë e Bardhë një zarf, brenda të cilit ishte futur elementi kimik ricinë, një lëndë vdèkjeprurëse për njeriun. Ky zarf është ndaluar nga forcat e sigurisë.

Ky zarf i drejtohej presidentin amerikan Donald Trump dhe u ndalua para dy ditësh nga fòrcat e sígurisë së Shtëpisë së Bardhë që dyshuan në përmbajtjen e saj.

Ky është një zhvillim i minutave të fundit dhe ende nuk ka të tjera detaje mbi identitetin e gruas apo arsyet që e çuan të bënte këtë veprim.