Nje leter nga nje mjek amerikan dergu anonime tek David Icke (ato qe ju intereson, kerkoni dhe gjeni) ne lidhje me situaten aktuale:

0
294

“Jam nje mjek ne Amerike dhe preferoj te mbetem anonim sepse te dalesh kundra qendrimit zyrtar eshte problematike. Problemi me situaten aktuale qe rrethon Koronavirusin eshte se…ne po testojme jo ne menyre specifike per COVID-19 (pra, virusi me i ri i familjes Coronavirus ku bajne pjese edhe Sars, Mers, etj), POR PER TE GJITHA LLOJET E KORONAVIRUS. Kjo per arsye se nuk ekziston nje metode testimi e besueshme per te testu specifikisht per COVID-19 dhe si pasoje, te gjithe shifrat e publikuara si nga agjensite shteterore apo ato mediatike kane besueshmeri te dyshimte.

Dicka tjeter qe duhet adresuar eshte edhe qe cdo veprim dhe mase e marre neper te gjithe boten per COVID-19 eshte i bazuar ne te dhena mjaft te dyshimta shkencore dhe statistike sepse vleresime te sakta nuk mund te behen dot (per arsye te siperpermendura).

Kjo eshte dhe arsyeja pse thuhet qe shumica e njerezve qe testojne pozitive per COVID-19 tregojne asgje me teper se simptoma te ngjashme me ato te gripit ose te ftohjes…sepse shumica e “anetareve te familjes” coronavirus japin thjesht dhe vetem simptoma si ato te gripit apo te nje ftohje. Ato pak raste qe realisht jane te infektuar me COVID-19 kane nje pergjigje me agresive te sistemit respirator, por shumica kane gjithsesi nje shans shume te mire per tu sheruar e sidomos ato qe nuk kane komplikacione/semundje te tjera te meparshme.

Standardi i arte i testimit per koronavirus eshte nje testim i kryer ne laborator te izoluar dhe purifikuar, te pakontaminuar me asnje grimce tjeter qe i ngjason viruseve por nuk jane viruse. Ky testim zhvillohet duke perdorur metodat e nevojshme te izolimit te grimcave COVID-19 dhe kontrollit te tyre.

Per momentin, ne po perdorim testin e famshem PCR. Testi PCR merr nje moster te qelizave te nje personi dhe amplifikon DNA per te zbuluar sekuenca te mundshme virale ne te, pra sekuenca virale, jo-njerezore qe i perkasin nje gjenomi te njohur viral. Problemi qendron tek fakti qe ky test…eshte faktuar si jo funksional, pra nuk pin uje LOL. Pse? Kjo metode testimi perdor amplifikimin sic e thame me siper, pra merret nje sasi shume e vogel DNA dhe zmadhohet eksponencialisht. Me kete metode, cdo kontaminim tjeter (pra jo-coronavirus) zmadhohet gjithashtu, nje faktor qe con ne rritjen e larte te marshit te gabimit ne zbulimin e nje kontaminimi real me Covid-19. Pervec kesaj, kjo metode testimi kerkon per sekuenca te pjesshme kontaminantesh, pra eshte praktikisht e pamundur per te identifikuar nje patogjen specifik.

Maksimumi qe mund te zbulohet me kete metode eshte fakti qe nje person ka nje sasi te caktur DNA virale ne qelizat e tij, DHE NE KEMI NJE SASI TE VOGEL DNA VIRALE NE SISTEMIN TONE SHUMICEN E KOHES, SHUMICA PREJ NESH. Testi ne fjale mund te te thote pranine e nje sekuence virale ne qeliza, por kaq eshte maksimumi, pra nuk perdoret dot per te izoluar COVID-19.

Ceshtja tjeter e rendesishme eshte NGARKESA VIRALE. Sic e thame me siper, testi PCR zmadhon nje sasi qelizash DNA per te kerkuar per sekuenca virale, pra eshte totalisht i pavlefshem per te percaktuar SA NGARKESE VIRALE KE NE TRUP dhe kur vjen puna per te diagnostikuar semundjet, ky eshte informacion kyc dhe nga me te rendesishmit. Te gjithe kemi sekuenca virale te pranishme ne sistemin tone ne cdo cast, por shumica e tyre nuk shkaktojne dot semundje sepse sasia eshte shume e vogel. Por, testi PCR nuk teston per ngarkese virale dhe nuk tregon dot nese nje osteogjeneze eshte e pranishme ne sasi te mjaftueshme per te te semurur. Pra, njerezit po diagnostikohen me COVID-19 nepermjet nje testi qe nuk eshte ne gjendje te beje izolimin qe duhet per te identifikuar nje virus te tille.

Nese keni simptoma te nje semundje, testi PCR do identifikoje cdo sekuence virale e cila mund te mos kete asnje lidhje me simptomat si nje rast COVID-19, gje qe con ne ate qe quhet “false positives”, pra raste qe rezultojne pozitive dhe ne fakt jane negative. Ajo qe po ndodh ne keto kohe eshte qe cdo person me nje semundje te traktit respirator qe vdes dhe qe ka rezultuar pozitiv per COVID-19 nga testi PCR (i cili eshte inefektiv per te izoluar virusin), klasifikohet si nje vdekje nga COVID-19.