Një pyetje nga avokati Adriatik Lapaj : Iftaret përse duhet të publikohen nga përfaqësuesit politik si zhvillime të jashtëzakonshme?

0
84
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I njohur për deklaratat e tij pikante në media, avokati Adriatik Lapaj ka reaguar së fundmi për “tryezën e iftarit”.

Postimi i plotë:

Këto iftaret ku ndahet një vaft bukë mes njerëzish përse duhet të publikohen nga përfaqësuesit politik si zhvillime të jashtëzakonshme?

Është bukë ore…bukë…

Dhe na i kurseni këto tavolinat e bashkëjetesës dhe mirëkuptimit ku ulen përfaqësuesit fetar me njerëz që publiku i percepton si hajdutë…aspak nuk i vlejnë vendit dhe shoqërisë…hajdutët janë hajdut edhe nëse ndalin së vjedhuri gjatë Ramazanit…

Zjarr Tv Ad