Një tjetër mjek nd ërron jetë në QSUT…

0
39

Një tjetër mjek ka h umbur jetën në QSUT. Mjeku i ORL-së, Bledi Nini, ka nd ërruar jetë në Itali. Ai ishte dërguar në Itali për një trajtim më të specializuar, por nuk ka mundur ta fitojë betejën.

I h idhëruar për këtë h umbje, është edhe Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, ku nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, ka shprehur dh imbje për h umbjen e mikut të tij, njëkohësisht ka bërë thirrje edhe për kujdes.

“U nisa për në “Shkollën Tregtare” me të njëjtin optimizëm me të cilin kam dashur të përcjell mesazhet sensibilizuese nëpër shkolla, gjatë këtyre ditëve, por lajmi se miku e kolegu im, një nga mjekët më të talentuar vlonjat, Bledi Nini, e humbi këtë mëngjes betejën, nuk është i thjeshtë për mua. V. irusi nuk është lojë mediatike, kujdesuni për veten, përdorni maska dhe tregohuni të vëmendshëm ndaj të gjitha masave parandaluese”!”Pushofsh ne paqe,Bled”!

Bledi Nini n dërroi jetë në moshën 48-vjeçare. Pavarësisht se u transportua drejt Italisë, nuk mundi ta fitojë betejën.