Noterja ku “u betua” Arta Vorpsi: Verifikova vetëm firmën e saj

0
32

Noterja Miranda Xhemalçe, tek e cila “u betua” Arta Vorpsi thotë se ajo ka bërë vetëm detyrën, duke verifikuar firmën e anëtarës së Gjykatës Kushtetuese.

Xhemalçe: Më ka paraqitur një deklaratë të hartuar jashtë zyrës time noteriale dhe unë vetëm kam vërtetuar nënshkrimin e saj.

Kam legalizuar vetëm nënshkrimin e Arta Vorpsit dhe unë nuk mund ta refuzoj. Mu paraqit me kartë identiteti dhe unë kam bërë vërtetimin e nënshkrimit të saj