Nuk gjen qetësi Shkodra, plagoset me thikë një person në lokal

0
62

Një plágosje me thíkë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në një lokal të qytetit të Shkodrës. Konfirmohet se i plagosuri, i identfikuari si Emanuel Gjergj Gjergjndreaj, 20 vjeç ndodhet në Spítalin Rajonal të Shkodrës ku po merr trajtim mjekësor. Ngjarja në lagjen “Skanderbeg” ka nisur pas një kònflikti të çastit mes dy të rinjve. Shkodra duket se nuk po gjen qetësi këtë sezon veror. Ditët e fundit nuk kanë munguar raportimet e personave të mbytur në plazh, ndërsa zjárret kanë pushtuar malet e qytetit veriperëndimor duke lënë disa familje pa energji. Kujtojmë se OSSH ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike për mijëra banorë për shkak se rrèzikohet linja nga vatrat e zjárrit. Pa energji elektrike kanë mbetur banorët e zonave: Lagjet Kiras, fshatrat Lopcej, Dobraç, ndërmarrja e pularisë “Elvis”, Shtoi i ri, Shtoi i vjeter, Boriç, Bashkia Koplik, Qyteti Koplik, Policia, Bankat, Institucione shtetrore, N/prefektura, Shkrel, fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grudë fushë, Gruemirë cesme, Burgu i Recit, Kaldrun, Sterbeq, Jubicë Flake, Boric, Grill, Omaraj, Gruemirë,  Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Stacioni Trenit, Dogana Hani Hotit, Fshatrat: Vukpalaj, Rrapsh, Tamare, Selce, Vermosh dhe Vukel.