Nuk përmbahet artisti i njohur: Kënga e Shqipërisë në Eurovizion skandaloze

0
656
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Artisti nga Kosova Luan Durmishi tha në emisionin GoodMorning Albanians në Euronews Albania se kënga që do të përfaqëson Shqipërinë në Eurovizion nuk ka asnjë lidhje me artin dhe profesionalizmin.

Ai u shpreh se çmon talentin e familjes Kelmendi por shtoi se tema e trajtuar në atë format nuk ka origjinalitet dhe identitet artistik.

“Për mua nuk vlen. S’e kam dëgjuar festivalin, por ka artistë shumë të mirë që mund të përfaqësonin. Nuk kam parë origjinalitet dhe identitet artistik. E çmoj për talentin e tyre por tema e trajtuar në atë format… kanë menduar të sjellin aspektin social dhe familjar, por jo për në Eurovizion”, tha artisti.

Zjarr Tv Ad