Olta i tregon dënimin që do i japë atij “Vëllai i Madh”, Qetsori: Nuk dua të shkoj në bũrg

0
715
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Olta Gixhari dhe Qetsor Ferunaj kanë komentuar për zarfin e zi që mbërriti sot në shtëpinë e “Big Brother Vip”.Aktorja i tregoi banorit për “dënimin me b.rg” nga vëllai madh, kur ata thyen rregullat,

duke aluduar se zarfi i zi këtë herë mund të përmbajë një dënim të tillë. Teksa Olta po e tregonte këtë me sportivitet, Qetsori u shpreh se nuk dëshiron që të bëjë “burg” në BBV.

Pjesë nga biseda: Olta: Na çuan në b.rg, dhamë fjalën që nuk do e bëjmë më. Qetsori: Fillove ti prapë të më përziesh mua, do e bëjmë këtë gabim.

Olta: haha,po dy sekonda se ne kemi qenë në b.rg , e kemi ngrënë njëherë prandaj qesh unë.
Qetsori: Po unë nuk dua b.rgun, jam djalë i mirë.

Olta: Po b.rgu për burra është.
Qetsori: Ore nuk dua b.rg unë.
Olta: Ne premtuam që nuk do e bëjmë më këtë gabim dhe ja ku erdhi zarfi i zi.

Qetsori: Pse të bëj bu.g unë se më bien pikët, nuk jam djalë b.rgu, çfarë thua..
Olta: Po nuk na rri mo, çfarë të bëjmë. Qetsori:Mos më humb gjë se…
Olta:Po çfarë do të bëjmë këtu tani, rrihet këtu pa folur për nominimet?

Zjarr Tv Ad