ONM rekomandon ankimimin për kryeprokuroren e Durrësit

0
23

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit u ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për të ankimuar vendimin e KPK për konfirmimin në detyrë të Drejtueses  së Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Durrës, Anita Jella. Bëhet e ditur se rekomandimi për ankimimi në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit është bërë për të tria kriteret e rivlerësimit. Në një njoftim bëhet e ditur se Komisionerët Publikë janë duke shqyrtuar në të njëjtën kohë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe rekomandimin e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit.