Opozita vendos: Do mbajmë të rrethuar kryeministrinë

0
9

Flamur Noka ka bërë thirrje për të mbajtur të rrethuar kryeministrinë.

‘Edi Rama nga sot e tutje do të jetë i rrethuar nga populli.

Rama Ik, sa nuk është vonë. Nuk ke zgjidhje tjetër. Ikja jote është shpëtim për ty dhe për shqiptarët.

Ne jemi të vendosur në kauzën tonë, më shumë se kurrë.

Ne do ta vazhdojmë protestën marshim tonë.

A e mbajmë të rrethuar strehën e krimit dhe korrupsionit. A e vazhdojmë rrethimin e marshimin.

Rama ik’, tha Flamur Noka.