OSBE/ODIHR vizitë në zyrën e Taulant Ballës

0
17

Përfaqësuesit e OSBE/ODIHR Ana Rusi dhe Alexey Gromov  kanë mbërritur në Tiranë, në kuadër të misonit të tyre faktmbledhës në kuadër të zgjedhjeve lokale të 30 qershorit. Burime për ‘Balkanweb’ bëjnë me dije se këta përfaqësues kanë zhvilluar një takim me Taulant Ballën në selinë e PS.