Pajtohen Agron Tufa dhe Spartak Braho

0
7

Mes Agron Tufës dhe Spartak Brahos ka pasur një përplasje, që i ka çuar ata deri në Gjykatë.

Por sot, ata janë parë duke diskutuar bashkë në një prej komisioneve parlamentare.

Kreu i Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, Agron Tufa ka paditur më herët në Gjykatën e Tiranës disa persona, të cilët ai i akuzon se e kanë sulmuar, fyer dhe kanë shpifur ndaj tij. Mes tyre është edhe deputeti Spartak Braho.