Pako e dyshimtë në zyrën postare në Pire

0
8
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një pako e dyshimtë ka mbërritur sot në zyrën postare të Pireut. Sipas zougla.gr, pakoja erdhi nga India dhe ishte destinuar për Universitetin e Pireut.Menjëherë në zyrën postare kanë shkuar forca të policisë, të cilat janë duke hetuar mbi përmbajtjen kësaj pakoje ndërsa dyshojnë se ajo mund të përmbajë elementë të rrezikshëm për shëndetin. Pluhuri i ndodhur në këtë pako është si ai i dërguar ditë me parë me pako në disa institucione arsimore. Menjëherë pas orës 10:00 në zyrat e postës mbërritën punonjës dhe specialistë të EKAM të kualifikuar për kërcënime radioactive.

 

Zjarr Tv Ad