Parashikimi i Motit- 01 GUSHT 2020

0
2

Parashikimin i motit sot dhe nesër vijon të ketë pak ndryshim , krahasuar nga ditët e mëparshme ku temperaturat kan shkuar dhe deri në 40 gradë.

Duket që këtë fundjavë kemi pak zbritje të temperaturave në zona të caktuara të Shqipërisë.