Parashikimi i motit-04 Gusht 2020(VIDEO)

0
32

Parashikimi i motit për ditën e sotme dhe nesërme , do të ketë pak luahtje pasi në qytete të caktuara të Shqipërisë do të kemi dhe reshje shiu, por të paqëndrushme në orë të caktuara të ditës.

Ditën e mërkurë do të karakterizohemi nga një mot i qëndrueshëm,dhe i kthjellët.