PARASHKIMI I MOTIT- 14 Shtator 2020(VIDEO)

0
14

Parashikimi i motit për sot dhe nesër,vijon të jetë si më poshtë,ku temperatura maksimale parashikohet të jetë 32 gradë celcius dhe temperatura minimale parashikohet të jetë 14 gradë celcius.