Pas 25 operacionesh, njeriut “pemë” i kthehet sërish sëmundja

0
15
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Abul Bajandar, 28 vjeç bëri 25 operacione për të hequr lythat e dhimbshëm në duar, të cilat ngjanin si pemë.Mjekët në spitalin Dhaka thanë se ai nuk ka bërë trajtime gjatë vitit të fundit, prandaj i është rikthyer sëmundja. Më parë vuante nga lythat në duar, ndërsa tani gjendja është përkeqësuar.Lythat e 28-vjeçarit janë përhapur në këmbë dhe pjesë të tjera të trupit, për të cilat duhet ti nënshtrohet kirurgjisë.Mjekët thonë se duhet të bëjë të paktën 5 ose 6 operacione të tjera që të shpëtojë nga sëmundja, e njohur si “epidermodysplasia verruciformis”.

 

Zjarr Tv Ad