Pas Hollandës, edhe në Zvicër dhe Francë fillon fushata për rivendosjen e vizave me Tiranën

0
13

Pas Holandës, edhe dy shtete të tjera kërkojnë rikthimin e vizave për shqiptarët.

Sic shihet edhe nga ky shkrim media zvicerane ka filluar fushaten per sensibilizimin e njerezve per rivendosjen e vizave per shqiptaret sipas shembullit te Holandes.

Sipas Le Figaro, kërkesat për azil nga gjeorgjianët dhe shqiptarët janë veçanërisht shqetësuese.

Ndërkaq, edhe shtypi francez i tronditur nga rritja e kerkesave te shqiptareve per azil dhe i referohet precedentit te Holandes per rivendosje vizash.