Pashaliman/ Vidhet depoja e armëve

0
7

Një ngjarje e rëndë dhe e paprecedentë ka ndodhur, në Jug të vendit.

Depoja e armëve në Pashaliman është grabitur.

Siç bëhet e ditur në këtë bazë ushtarake janë vjedhur armë të llojeve të ndryshme.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur gjatë natës

Nga raportimet e para thuhet se në këtë bazë ushtarake janë vjedhur armë të llojeve të ndryshme , 3 prej tyre janë armë automatike.