PD kallëzon policinë për dhunën ndaj banorëve të Unazës së Re

0
5

Ish-deputeti i PD, Klevis Balliu dhe sekretari për çështjet ligjore Çlirim Gjata dorëzuan kallëzimin ndaj Policisë për dhunën ndaj banorëve të Unazës së Re

Kallëzimi penal ndaj Policisë u bë për përplasjet e mëngjesit të së martës mes banorëve dhe punonjësve të Policisë.

“Janë shkelur ligjet për policinë e shtetit, janë rreshtuar nja 15 nene. Është në shpërdorim detyre nga ministri deri tek ai që ka përdorur gazin lotsjellës. Duhet të tregojnë kush ka dhënë urdhër.

Nëse Milloshevici përzuri shqiptarët e Kosovës për shkak të spastrimit etnik, Rama përzë shqiptarët nga shtëpitë e tyre”, tha Çlirim Gjata.