PD mbledh nesër Këshillin Kombëtar

0
3

Partia Demokratike ka vendosur të mbledhë Këshillin Kombëtar në lidhje me situatën politike në vend dhe situatën ku policia po dhunon e masakron qytetarët, duke u hedhur gaz dhe duke i nxjerrë me dhunë nga shtëpitë.

Mbledhja do të bëhet ditën e nesërme në orën 18:00 në selinë e PD-së. Burime nga selia blu kanë bërë të ditur se në qendër të mbledhjes së Këshillit Kombëtar do të jetë vlerësimi i situatës politike.

Gjithashtu në mbledhjen do të merren edhe vendimet e tjera në lidhje me vazhdimin e aksionit politik të Partisë Demokratike dhe të opozitës në tërësi.