Pedagogu Prifti :”Jemi kthyer në një tallava ku gjejmë policë hallexhinj ,mjekë që bëjnë parodi dhe intelektualë “lolo”

0
54

I ftuar në emisionin ‘’Shkruaje në akull ” Rezart Prifti Pedagog në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë.Ka ndarë me shikuesit mendimin e tij në lidhje me ngjarjet e fundit në vend .Gjatë fjalës së tij ,përtej notave të humorit, z.Prifti është ndalur tek Policia e Shtetit ,ai i grupon ata ne policë “hallexhinj” dhe i quan ata të politizuar dhe jo vetëm policët ,por edhe mjekët të cilët po përdoren për parodi.Shtrasat intelektuale të vendit po përdoren si “lolo”.

“Këtu duhet të shkojnë deri në banalitet apo tragjedi situatat, që të mësohet vlera e jetës.”-u shpreh ai