Pelikani i plagosur nga gjahtarët, përfundon në sallën e operacionit

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një pelikan i plagosur që ka mbërritur në Shkodër para pak ditë më parë, i është nënshtruar një ekzaminimi klinik të specializuar.

Nga radiografia duket qartë prania e saçmave të armës së gjahut, ku njera prej tyre i ka thyer radiusin.

Pelikani do të operohet, duke bashkuar kockën dhe duke e fiksuar me një pllakë titani.

Ai është vendosur në ambientet e Kopshtit Zoologjik të Tiranës me mbështetjen e  projektit Natural nga specialistët e PPNEA dhe AOS.

 

Zjarr Tv Ad