“Pendesa” e Tahirit për kanabisin

0
165

Saimir Tahiri pas vendimit për ta rikthyer çështjen e tij për rigjykim, ka folur edhe për “pendesës” e tij në lidhje me raportimet e kanabisit kur ishte ministër.Para gazetarëve, ai është shprehur nëse duhet të bënte transparente çdo gjë, apo ta fshihte të vërtetën për publikun, dhe sipas tij vendosi të bëjë këtë të dytën.

Tahiri: Unë kam luftuar më shumë se gjithë ata të tjerët në raport me kanabisin. E vetmja gjë që i kam vënë në pikëpyetje vetes, është a duhet të ishim aq transparent sa duhet me rezultatet e asaj që bënim deri te çdo bimë, apo ta fshihnim dhe ju nuk do të merrnit vesh asgjë dhe për rrjedhojë nuk do të kishte as debat. Unë zgjodha të thoja të vërtetën publikut dhe Shqipërisë. Kjo ishte Shqipëria  jonë. Do të ketë edhe një kohë që do të flas edhe politikisht, ndërsa tani po flas për punën që kam bërë.