Për një selfie turisti ‘zhduket’ mes dallgëve

0
1

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Indonezi ku një turist duket se është afruar më tepër nga sa duhet në një vend të rrezikshëm me vorbulla të fuqishme uji dhe dallgësh vetëm për të marrë një selfie.

E dashura e kishte paralajmëruar dhe duket se…ka përfunduar keq!