Për shkak të një gabimi mjekësor humbi shikimin kur ishte vetëm 4-muajsh

0
10

Në një intervistë në emisionin ‘’ Rreze Dielli’’ ishte e ftuar Eftali Sulaj dhe djali i saj Frenki,i cili për shkak të një gabimi mjekësor humbi shikimin kur ishte vetëm 4-muajsh. Një ngjarje e cila ka shënjuar jetën e tyre përgjithmonë, me një kalvarë vuajtjesh, me një fëmijëri të kaluar në sallat e operacionit për Frenkin e vogël por edhe nënën e tij që i është gjendur gjithmonë pranë.