Përdhunuan vajzën 16 vjeçe, dhe gjithë ngjarjen e regjistruan me kamerë GoPro! (Video)

0
2446
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Policia arrestoi pesë meshkuj, katër prej tyre rreth 20 vjeç dhe një tjetër 17, pas këtij incidenti të tmerrshëm.
Të pesë meshkujt u arrestuan për përdhunimin në grup të një vajze 16 vjeçe në një shtëpi në Sidnej të Suedisë, transmeton zjarr.tv.
Policia konfiskoi kamerën GoPro, dhe pas shikimit të përmbajtjes konstatoi se bëhej fjalë për sulm seksual.
Policia thotë se në dhomë ishin 8 meshkuj kur vajza u përdhuna. Deri tani është arritur të arrestohen 5 prej tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=9chtDOeDgB4
https://www.youtube.com/watch?v=bLsgs53HKos

Zjarr Tv Ad