Përdorën shtëpinë e trafikntit si bunker nga ku u qëlluan protestuesit

0
478

Një trafikan droge me inicialet P. Gj., që ka shtëpinë në katet e fundit tek pallatet para Parlamentit i ka ofruar shtëpinë policisë për të hedhur gaz lotesjellës edhe mbi protestuesit paqësor që rrinë në trotuar. Pak më vonë do të publikohet edhe emri, biznesi dhe ortakët e këtij ‘biznesmeni’ që i është  ofruar policisë se Edi Ramës për ta përdorur shtëpinë e tij si bunker nga ku qëllohen protestuesit.