Përfshihet nga flakët sipërfaqja me ullinj shekullorë në Mallakastër

0
2

Është përfshirë nga flakët një sipërfaqe toke me ullinj shekullorë dhe shkurre në fshatin Hekal të Mallakstrës dhe kodrat përreth tij.

Forcat zjarrfikëse të Ballshit po punojnë për të shuar flakët e zjarrit që të mos kalojnë në fshat.

Terreni i vështirë dhe era po favorizojnë zjarrin. Ndërsa është kërkuar ndihma e zjarrfikësve të Patosit dhe Uzinës së Ballshit.