Përgjimi numer 3/ Atë e rregullova, ai kërkon 30 mijë lek. Të ikë te PD, se janë shumë

0
20

Gazeta më e madhe europiane ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në 2017

Në përgjimin e radhës del komunikimi i njëriut të PS në Dibër tek bën pazaret e blerjes së votave dhe ndikimeve e influencave për favore në shkembim të votës.

Eshtë dialogu në mes të Arben Keshit drejtor në ministriane e Brendshme.

Arben Keshi: Nga u zhduke?

0685922860: A u lodhe?

Arben Keshi: Ku shkove?

0685922860: Jam pak tek Tasia, këtu poshtë

Arben Keshi: Ku?

0685922860: Tasia

Arben Keshi: Ku?

0685922860: Tasie Leshi

Arben Keshi: Po çfarë thotë?

0685922860: Nuk do ia Refiku

Arben Keshi: Po në rregull, mirë

0685922860: Ajo tha tek 30-ta, nëse nuk janë 30 nuk ashtu

Arben Keshi: Po lëre. Nëse nuk duan lëre. Të shkojë tek PD-ja.

0685922860: Ok, mirë.